Image Image Image Image Image Image Image Image Image
  • Wie is de mol
  • Moorddinerspel
  • Ik hou van Holland

Een moorddiner als bedrijfsuitje

Drink, eet en huiver.. Welke collega is de serial killer bij jullie aan tafel?
Moorddiner, moordspel, bedrijfsuitje

Oke. Je hebt zin om te eten, wat te drinken en gezellig te babbelen met je collega’s. Geen probleem natuurlijk. Gezellig zelfs! Eenmaal aan tafel, nippend aan de wijn, blijkt er iets te zijn voorgevallen.. Wat? Een moord. We maken het niet mooier dan het is.

Nog voordat het voorgerecht geserveerd is maken wij iedereen duidelijk wat er nu eigenlijk is gebeurd. Vanaf hier is het ieder voor zich. In combinatie met een 3-gangen diner moet de moord worden opgelost voordat het toetje uitgeserveerd is. Speel slim, overleg met collega’s, maar ben ook listig. En houdt de belangrijkste informatie voor jezelf. Gebruik je meesterbrein, denk als Sherlock en houdt iedereen in de gaten. Zelfs een collegiaal gesprek over ditjes en datjes kan informatie bevatten die gebruikt kan worden om de moord op te lossen tijdens dit bedrijfsuitje. Meedoen is leuk. Winnen is leuker;).

Moorddiner als bedrijfsuitje op een locatie naar keuze

We starten altijd met een drankje. Gezelligheid is natuurlijk het belangrijkste van deze middag / avond. Wanneer onze sherlock het tijd vindt start de uitleg. Het spel bevat 3 spelrondes welke gespeeld worden wanneer er níet gegeten wordt. Rustig eten vinden veel van je collega’s belangrijk. Geloof dat maar:). Tijdens het moorddiner kruipt iedereen in de rol van de verdachte, probeer je de moordlocatie te reconstrueren en zal het motief van extreem belang zijn om de moord op te lossen! Verzamel een gigantische lading aan bewijs, los de moord op en neem de prijs mee naar huis. Jij, en niet je collega’s!

Een gigantisch spannend bedrijfsuitje, gegarandeerd! Moorddiner…..

Moorddiner - Offerte Aanvraag