VR Diner

Klaar om tijdens een diner al je zintuigen te prikkelen? Tijdens het VR Diner ga je aan de slag met het ontmantelen van bommen.

Image

VR en diner

Image

Vanaf 15 tot 2.500 personen

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Uitjes » VR Diner

Virtual Reality Diner

Een etentje met een knallend effect. Het VR Diner staat volledig in het teken van bommen ontmantelen voor, tijdens of na het eten. Tijdens ”Keep Talking and Nobody Explodes” gaan jullie in teams aan de slag. Eén iemand uit je team heeft de VR bril op.

Weten jullie door middel van samenwerking, communicatie en stalen zenuwen de bom onschadelijk te maken? Schuif dat eten maar snel naar binnen, de timer tikt namelijk langzaam af…

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Is het VR Diner inclusief eten en drinken?

Nee, wij verzorgen enkel de activiteit. Eten/drinken zijn niet inbegrepen in de prijs van €29,50 (exclusief btw).

Door onze samenwerkingen, met diverse horecagelegenheden en eventlocaties, kunnen wij wel een passend voorstel inclusief eten en drinken presenteren. Geef gerust jullie wensen en voorkeuren door, dan verkrijgen jullie een offerte op maat.

2. Mogen wij ook zelf een locatie regelen voor het VR Diner?

Natuurlijk. Je speelt het VR Diner daarom altijd op jouw (eigen) gewenste locatie. Dit kan op jullie eigen locatie zijn, maar ook bij een zelfgekozen horecagelegenheid.

Geen horecagelegenheid op het oog? We kijken graag met je mee! Zo vinden we altijd een passende locatie voor jullie activiteit!

3. Is het VR Diner enkel te spelen tijdens het diner?

Nee, altijd natuurlijk. Lunch? Check. Diner? Check. Borrel? Check.

Reviews van Diner-Events

Een explosief smaakje aan jullie diner.

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
VR Diner Amsterdam

Image

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
32 personen

VR Diner Arnhem

Image

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen

VR Diner Utrecht

Image

“Diner-Events heeft een ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd voor onze afdeling van 50 mensen. Erg leuk om te zien dat iedereen fanatiek was en opging in het spel. Communicatie/ afstemming verliep heel soepel.”

Just Eat Takeaway.com
Pieter Bot
50 personen
VR-Diner Amsterdam

Image

Het perfecte recept voor jullie etentje.

Boek nu het VR Diner op locatie naar keuze!