Wie is de Rat Diner

Eén van jullie is niet te vertrouwen tijdens het Wie is de Rat Diner, maar wie? Ervaar nu een spannend spel voor, tijdens of na het diner.

Image

Spel en diner

Image

Vanaf 5 tot 2.500 personen

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Uitjes » Wie is de Rat Diner

Heerlijk natafelen zit er helaas niet in

Een hapje, drankje en een interactief spel. Klinkt als muziek in de oren, toch? Helaas, De Rat heeft andere plannen. Snode plannen om preciezer te zijn.

Heerlijk natafelen zit er dus helaas niet in. Wel een “zalig” spel geïnspireerd op het bekende tv-programma. Wie is er te vertrouwen? En wie niet? Ervaar nu het Wie is de Rat Diner.

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Is het Wie is de Rat Diner inclusief eten en drinken?

Nee, wij verzorgen enkel de activiteit. Eten/drinken zijn niet inbegrepen in de prijs van €29,50 (exclusief btw).

Door onze samenwerkingen, met diverse horecagelegenheden en eventlocaties, kunnen wij wel een passend voorstel inclusief eten en drinken presenteren. Geef gerust jullie wensen en voorkeuren door, dan verkrijgen jullie een offerte op maat.

2. Mogen wij ook zelf een locatie regelen voor het Wie is de Rat Diner?

Natuurlijk. Je speelt het Wie is de Rat Diner daarom altijd op jouw (eigen) gewenste locatie. Dit kan op jullie eigen locatie zijn, maar ook bij een zelfgekozen horecagelegenheid.

Geen horecagelegenheid op het oog? We kijken graag met je mee! Zo vinden we altijd een passende locatie voor jullie activiteit!

3. Is het Wie is de Rat Diner enkel te spelen tijdens het diner?

Nee, altijd natuurlijk. Lunch? Check. Diner? Check. Borrel? Check.

Reviews van Diner-Events

De Rat is voor ieder diner een ware toevoeging. 😉

“Wat een fantastische avond hebben wij gehad met ons popkoor! We waren met 30 leden, die in groepjes van 6 op pad gingen. Via een app die je moest downloaden werd er random een rat aangewezen. En kreeg het team allerlei leuke opdrachten. Dit leidde soms echt tot hilarische taferelen. Het was zeer professioneel opgezet. De organisatie zorgde zelfs voor een prijs voor het beste team, maar ook voor de beste rat. Al met al was het een zeer geslaagd vriendenuitje! Ik ga zeker andere uitjes uitproberen!”

Zanggroep Xango
Astrid Matthijsse
31 personen
Wie is de Rat Diner Helmond

Image

“Wij hebben als team gisteren voor het eerst een activiteit gedaan via Diner-Events. We hebben gekozen voor ‘Wie is de Rat’. We zijn vanaf het begin goed geholpen en kregen duidelijke informatie hierover. Het fijne is dat het gewoon op locatie kan dus we konden zelf kijken naar mogelijkheden die voor ons prettig zijn. Je gaat aan de slag met een app, waar je alle informatie op door krijgt én je kunt tussentijds al je vragen stellen. Je krijgt dan direct een antwoord. De opdrachten die we hebben gedaan zijn denk en doe opdrachten wat voor een leuke afwisseling zorgt. Ik raad het echt een ieder aan!”

Emergis, FACT Schouwen-Duiveland & Tholen
Amy Westerbeke
10 personen
Wie is de Rat Diner Zierikzee

Image

“Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Diner-Events. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.”

Amsterdam UMC
Tara Boute
80 personen
Wie is de Rat Diner Amsterdam

Image

“Met een groep van 100+ personen Wie is de Rat gespeeld. Was een succes. Iedereen was enthousiast.”

Haaglanden Medisch centrum
Jolanda Ellis
105 personen
Wie is de Rat Diner Den Haag

HMC | logo | Bedrijfsuitje | Teamuitje | Groepsuitje | Teambuilding | Vrijgezellenfeest | Familiedag

“Een geweldig spel, ideaal voor zowel teambuilding als het creëren van onvergetelijke momenten met vrienden. De mix van activiteiten was perfect en zorgde voor een leuke en boeiende ervaring voor iedereen. Sterk aanbevolen!”

Solarplaza International BV
Domenica Roda
25 personen
Wie is de Rat Diner Rotterdam

Solarplaza Smummit | logo | Bedrijfsuitje | Teamuitje | Groepsuitje | Teambuilding | Vrijgezellenfeest | Familiedag

Het perfecte recept voor jullie etentje.

Boek nu het Wie is de Rat Diner op locatie naar keuze!