Moorddiner

Ervaar met het Moorddiner een bloedstollend dinerspel. Zijn jullie er klaar voor om de moordenaar achter slot en grendel te zetten voor, tijdens of na het diner?

Image

Moordspel en diner

Image

Vanaf 5 tot 2.500 personen

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Uitjes » Moorddiner

Een bloederig moordmysterie

Even heerlijk genieten tijdens een lunch, diner of borrel? Helaas, Case Blüdhaven wordt geserveerd als Moorddiner. Roep iedereen maar bij elkaar. Het is tijd om een bloederig moordmysterie op te lossen.

Rechercheur Wout Boefs schuift bij jullie aan tafel. Lukt het jullie om op tijd de moordenaar, het moordwapen en het motief op te sporen?

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Is het Moorddiner inclusief eten en drinken?

Nee, wij verzorgen enkel de activiteit. Eten/drinken zijn niet inbegrepen in de prijs van €29,50 (exclusief btw).

Door onze samenwerkingen, met diverse horecagelegenheden en eventlocaties, kunnen wij wel een passend voorstel inclusief eten en drinken presenteren. Geef gerust jullie wensen en voorkeuren door, dan verkrijgen jullie een offerte op maat.

2. Mogen wij ook zelf een locatie regelen voor het Moorddiner?

Natuurlijk. Je speelt het Moorddiner daarom altijd op jouw (eigen) gewenste locatie. Dit kan op jullie eigen locatie zijn, maar ook bij een zelfgekozen horecagelegenheid.

Geen horecagelegenheid op het oog? We kijken graag met je mee! Zo vinden we altijd een passende locatie voor jullie activiteit!

3. Is het Moorddiner enkel te spelen tijdens het diner?

Nee, altijd natuurlijk. Lunch? Check. Diner? Check. Borrel? Check.

Reviews van Diner-Events

Deze reviews zijn zeker niet geschreven door Wout Boefs.

“Nadat de organisatie waarmee we in eerste instantie contact hadden voor ons uitje, opeens niets meer van zich lieten horen moesten we 3 weken van tevoren snel op zoek naar iets nieuws. Back office van Diner-Events was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel om alsnog alles ruim op tijd geregeld te krijgen voor ons moorddiner.”

Theater PePijn
Vera Papilaja
53 personen
Moorddiner Den Haag

Image

“Wat een leuke avond hebben we gehad met ons 15-tallig collegateam. Het (Diner-) Moordspel hebben we in 3 groepjes gespeeld. Superspannend en zeker niet makkelijk. Echt een uitdaging om het op te lossen. En ook nog eens goed voor de teambuilding! En Jochem was een superaardige, leuke begeleider. En het diner eromheen was heerlijk! TOP-avond!”

CD Design
Antoinettevan Hemert
15 personen
Moorddiner Den Bosch

Image

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner Amsterdam

Image

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner Breda

Image

”Op 26/01 hebben ik, samen met mijn team, deelgenomen aan het moordspel. Het was een succes!”

Stichting BOOR
Lotte van Leeuwen
30 personen
Moorddiner Rotterdam

Image

Het perfecte recept voor jullie etentje.

Boek nu het Moorddiner op locatie naar keuze!