Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Moorddiner – Amsterdam

Moorddiner in Amsterdam
Eet, drink en huiver.. Wie is de serial killer hier in Amsterdam?

Moorddiner, moordspel - Amsterdam

Moorddiner, moordspel – Amsterdam

Moorddiner op eigen locatie of in een restaurant in Amsterdam
Oke. Je hebt zin om gezellig wat te eten en drinken met je collega’s, vrienden of familie. Geen probleem natuurlijk. Gezellig zelfs! Eenmaal aan tafel, nippend aan de wijn, blijkt er iets te zijn voorgevallen.. Niet zo maar iets. Wat dan? Een moord. En wel hier in Amsterdam. We maken het niet mooier dan het is.

Nog voordat het voorgerecht geserveerd is in een restaurant in Amsterdam (of jullie eigen locatie) maken wij iedereen duidelijk wat er nu eigenlijk is gebeurd. Vanaf hier is het ieder voor zich. In combinatie met een 3-gangen diner moet de moord worden opgelost, voordat het desert is uitgeserveerd. Speel slim, overleg met tafelgenoten, maar ben ook listig. En houdt de belangrijkste informatie voor jezelf. Gebruik je meesterbrein, denk als Sherlock en houdt iedereen in de gaten. Zelfs een gezellig gesprek over ditjes en datjes kan informatie bevatten die gebruikt kan worden om de moord op te lossen tijdens dit moordspel. Meedoen is leuk. Winnen is leuker;)

Moorddiner in Amsterdam – Korte uitleg
We starten altijd met een drankje. Gezelligheid is natuurlijk het belangrijkste van deze middag / avond. Wanneer onze sherlock het tijd vindt start de uitleg. Het spel bevat 3 spelrondes welke gespeeld worden wanneer er níet gegeten wordt. Rustig eten vinden veel mensen belangrijk, zelfs moordenaars. Geloof dat maar:) Tijdens het moorddiner kruipt iedereen in de rol van de verdachte, probeer je de moordlocatie te reconstrueren en zal het motief van extreem belang zijn om de moord op te lossen! Verzamel een gigantische lading aan bewijs, los de moord op en neem de prijs mee uit Amsterdam. Jij, en niet je vrienden, collega’s of familieleden!

Geef even aan of het moorddiner in Amsterdam geboekt wordt voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of ander groepsuitje. Wij bieden verschillende varianten. Bedankt.

Moorddiner - Offerte Aanvraag

 

Een lijp uitje in Amsterdam, gegarandeerd! Moorddiner…..