Image Image Image Image Image Image Image Image Image
  • Wie is de mol
  • Moorddinerspel
  • Ik hou van Holland

Niet wie is de mol. Maar wie is de rat. Aan tafel. Als dinerspel.

Wie is de mol dinerspel, familiedag

Wie is de rat diner: Ideaal als familiedag!

Tijdens het wie is de rat diner als familiedag zijn de ingrediënten voor het dinerspel minimaal even belangrijk als de ingrediënten tijdens het 3-gangen diner. De ingrediënten die wij toevoegen zijn: teambuilding, spanning en hilariteit. Een goede mix die onze chefkok alias spelbegeleider met zijn enthousiasme zal koken tot een familiedag waarover nog lang wordt gesproken. Geen leugen!

Als de complete familie aan tafel zit is het tijd om te verklappen aan alle ooms, tantes, neven en nichten wat we voor, tijdens of na het diner gaan doen: het wie is de rat dinerspel als familiedag. Dit levert direct een chaos op. Want iedereen kent ‘wie is de mol’. Maar wat is ‘wie is de rat diner’ dan?? Simpel. Een variant waarbij niet 1 maar meerdere groepen tegelijkertijd met elkaar de strijd aangaan. En dat terwijl ze in dezelfde ruimte verblijven!

Wie ontdekt de rat meteen en kan zich volledig richten op het spel?
Wie speelt het spel slim en wint alle opdrachten binnen de tijd?
Of is er een geniepige rat aanwezig, die alles, maar dan ook echt álles, saboteert?

Continu zijn jullie als groep bezig met elkaar. Bij een gezellige familie levert dit gegarandeerd een hoop bombarie op! Want wie is nou die rat? Is de je favoriete oom zelf, omdat alles nét op het laatste moment mislukt bij hem? Of is het je moeder of vader, die op het begin zo goed speelde, maar nu de meeste punten verdiend kunnen worden alles in de soep laat lopen? Grote verwarring en strijd alom. En dat 2 uur lang.. Wie kan z’n zenuwen het best in bedwang houden en gaat er vandaar met de wie is de rat trofee!?

Boek wie is de mol rat dinerspel als familiedag en je zult zien dat er nog dagen over nagepraat wordt! En oh ja.. Vergeet niet te dineren ondertussen!

Wie is de rat diner - Offerte aanvraag

Wie is de rat diner kan voor, tijdens of na een lunch of diner gespeeld worden. Deze keuze is aan jullie. Een ding is zeker. Wij organiseren het graag voor jullie!