Uitje aanvragen
Spel en diner
Spel en diner
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland en België
Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Weet jij wie je nog kunt vertrouwen?

Een verraderlijk uitje waarin vertrouwen allesbepalend is. Het enige wat nog te vertrouwen is, is het heerlijke diner. Ben jij een sluwe verrader? En elimineer jij de vertrouwelingen stuk voor stuk? Of ben jij een slimme vertrouweling? En heb jij de verraders snel door voordat het te laat is. Neem plaats aan tafel en ga de strijd om de munten aan.

Ontmasker de verraders tijdens het diner

Tijdens het diner met je collega’s, vrienden of familie proef je al de spanning. Er zijn een aantal verraders in het spel tussen de vertrouwelingen. Niet iedereen aan tafel is dus te vertrouwen… Maar wie niet? Kom erachter tijdens de veroordeling. Kijk de verraders in de ogen aan en vertrouw ze dus niet op hun blauwe ogen. Op basis van mensenkennis en verdachtmakingen zullen er tafelgenoten worden geëlimineerd. Aan jullie de uitdaging om alleen verraders te elimineren. Of zijn de verraders jullie te slim af?

De bondjes worden gesmeden

Ga je samenwerken met een paar teamgenoten die je vertrouwt? Of ben je juist heel voorzichtig met wie je nog kunt vertrouwen? Eén ding is zeker: tijdens de opdrachten werken jullie allemaal samen om zoveel mogelijk munten te verzamelen. Hoe meer munten, hoe groter de winst uiteindelijk is. Gaan de vertrouwelingen naar huis met de winst of hebben de verraders het slim gespeeld?

  • Perfecte combinatie van een verraderlijke game en eten.
  • Verraderlijke denk– en doeopdrachten en ‘missies’, geïnspireerd op het populaire tv-programma.
  • Op elk gewenst moment te spelen; voor, tijdens of na een diner.
  • Op elke gewenste locatie te spelen in Nederland en België. Van een horecagelegenheid tot een ruimte op kantoor.
  • Mogelijkheid om het dinerspel te boeken in het Engels.

Veelgestelde vragen

Verraad the Game is een uniek tafelspel dat op elke gewenste locatie geboekt kan worden in Nederland en België. Speel bijvoorbeeld Verraad the Game bij een prachtige eventlocatie in Breda, kies een populaire horecagelegenheid in Groningen als decor of bouw jullie kantoorruimte in Utrecht om tot een energieke spelomgeving.

Wil je het spel thuis spelen met vrienden of familie? Alles is mogelijk. Geef gerust je wensen en voorkeuren door. Dan stemmen we het spel volledig af op jullie gezelschap.

Nee, wij verzorgen alleen de activiteit. Eten en drinken zijn dus niet inbegrepen in de bovengenoemde prijs van 29,50 (exclusief btw).

Wel werken wij samen met talloze horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Ideaal wanneer jullie nog geen passende locatie voor het uitje gevonden hebben. Hierdoor kunnen wij jullie altijd een passend voorstel voor een locatie doen, inclusief eten en drinken.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jullie een offerte op maat ontvangen, gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren.

In aanloop naar de activiteit hebben we met elkaar verschillende keren contact. Zo weten jullie zeker dat het uitje perfect voor jullie groepsgrootte wordt voorbereid.

Willen jullie Verraad the Game inzetten als dinerspel? Dan hebben wij jullie dinerwensen ontvangen en doorgegeven aan de locatie waar de activiteit gespeeld gaat worden. Uiteraard is het ook mogelijk dat jullie zelf het contact met de locatie onderhouden.

Voor, tussen de gangen door of na het diner zal onze begeleider vervolgens bij jullie aanschuiven. Het spel wordt dan aan jullie gepresenteerd. Klinkt goed, toch?

Waarom kiezen voor Diner-Events?

Michelin Restaurants zouden trots op deze reviews zijn. 😉

Spelleiding is super vriendelijk, professioneel en onwijs enthousiast! Spelleiding is super vriendelijk, professioneel en onwijs enthousiast! Spelattributen zijn van hoge kwaliteit, met leuke en interessante twists. We hebben echt een hele leuke avond gehad met zijn allen! Weken later kreeg ik nog steeds positieve berichten van collega’s te horen. Zeer tevreden, dus absoluut een aanrader. Boek ze voor je volgende bedrijfsuitje, ga je geen spijt van krijgen!! Vera Papilaja Den Haag – 53 personen Moorddiner
Tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving. Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving. Jessy Cramers Utrecht – 36 personen VR Diner
Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing. Ingmar Wilke Meppel – 40 personen Escape Diner
Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt! Sabine Vermetten Breda – 42 Moorddiner
Ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor. “VR op locatie heeft een ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor voor onze afdeling van 50 mensen. Erg leuk om te zien dat iedereen fanatiek was en opging in het spel. Communicatie/ afstemming verliep heel soepel.” Pieter Bot Amsterdam – 50 personen VR Diner

Haal alles uit jullie Verraad the Game Diner

Wij hebben bij het maken van onze diner games de juiste ingrediënten toegevoegd. Het spelen van Verraad the Game Diner is daarom smaakvol, interactief en uitermate goed voor teambuilding. Combineer het spelen van één van onze activiteiten daarom met een lunch, diner of borrel. Ideaal om even bij te komen en na te praten.

Vraag gerust naar de mogelijkheden. Zo werken wij samen met talloze horecagelegenheden en eventlocaties in heel Nederland en België. Onze tip om alles uit jullie Verraad the Game Diner te halen.

Bel direct met Lisa, specialist in dinerspellen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een ander dinerspel?

Het perfecte recept voor jullie etentje.

Ja, ik wil nu een gratis offerte!
Uitje aanvragen