Image Image Image Image Image Image Image Image Image
  • Wie is de mol
  • Moorddinerspel
  • Ik hou van Holland

Voor iedere groep een prachtige dag organiseren. Dat is waar wij iedere dag voor opstaan! En al bijna 6 jaar met veel plezier. Of het nou draait om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een doldwaas vriendenweekend: wij organiseren het graag!

Met een uiterst gezellig team van vier personen en nog eens 3 (enthousiaste!) parttimers maken wij ieder uitje op maat. Een vrijgezellenfeest is immers heel wat anders dan een bedrijfsuitje, ook al heeft het uitje dezelfde naam. Wij passen onder andere onze spelbegeleiding, opdrachten en locaties aan per groep. Graag horen wij dan ook wanneer u speciale wensen heeft. Dit is meestal geen probleem.

Heeft u een horecazaak waar u onze gasten kunt ontvangen, laten lunchen of dineren? Laat het ons gerust weten, dan komen wij een kijkje nemen.

Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties?
Wij horen het graag van u!

Met vriendelijke groet,

Joris
Dirk
Anke
Hein

Lisandra
Amber
Mark

KvK nummer: 58859764
Vestigingsnummer: 000028189329

Telefoonnummer kantoor: 0413302773

Appen of smsen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Direct antwoord!
0612718832, U appt dan met Dirk.

Email adres: info@diner-events.nl

Vacature
Ben jij 26 jaar of ouder?
Spreek je goed Nederlands en ben je altijd (heel vaak in ieder geval!) enthousiast?
Ervaring met het begeleiden van grote groepen?

Neem dan contact met ons op. Wij zoeken een volwassen man of vrouw die ons het komende seizoen kan versterken. Nog nooit een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest begeleid? Geen probleem: Je organiseert de eerste 10 keer een groepsuitje met iemand van ons vaste team. Pas als je alle ins en outs van iedere uitje kent zul je alleen voor de groep staan. Wij willen er zelf ook 100% zeker van zijn dat een uitje een succes wordt voor de klant!

Stuur je CV via het contactformulier naar ons op. De koffie staat klaar!