Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Wie is de rat diner – Amsterdam

Niet Wie is de Mol. Maar Wie is de Rat. Aan tafel. Als dinerspel in Amsterdam!

Wie is de mol dinerspel - Amsterdam

Wie is de rat dinerspel – Amsterdam

Wie is de mol Rat dinerspel – Amsterdam

Tijdens het Wie is de Rat diner in een restaurant in Amsterdam (of op eigen locatie) zijn de ingrediënten voor het dinerspel minimaal even belangrijk als de ingrediënten tijdens het 3-gangen diner. Wij voegen namelijk de ingrediënten teambuilding, spanning en hilariteit toe aan het diner. Een goede mix die onze chefkok alias spelleider met zijn enthousiasme zal uitserveren als een dinerspel waarover nog lang wordt nagesproken. Geen leugen!

Aan tafel! Amsterdam wacht niet..

Als alle gasten zijn gearriveerd in Amsterdam eenmaal aan tafel zitten is het tijd om te verklappen wat we voor, tijdens en/of na het diner gaan doen: het Wie is de Rat dinerspel in Amsterdam. Dit levert direct een chaos op. Want iedereen kent ‘Wie is de Mol’. Maar wat is ‘Wie is de Rat diner’ dan?? Simpel. Een variant waarbij niet 1 maar meerdere groepen tegelijkertijd met elkaar de strijd aangaan. En dat terwijl ze in dezelfde ruimte verblijven!

Wie ontdekt de Rat meteen en kan zich volledig richten op het spel?
Wie speelt het spel slim en wint alle opdrachten binnen de tijd?
Of is er een geniepige Rat aanwezig, die alles, maar dan ook echt álles, saboteert?

Het Wie is de Rat diner – spanning & hilariteit

Continu zijn je collega’s, vrienden of familieleden bezig met het verdenken van elkaar. Want wie is nou die Rat? Is het Peter, omdat alles nét op het laatste moment mislukt bij hem? Of is het Karin, omdat ze op het begin zo goed speelde, maar nu de meeste punten verdiend kunnen worden alles in de soep laat lopen? Grote verwarring en strijd alom. En dat 2 uur lang.. Wie kan z’n zenuwen het best in bedwang houden en gaat er vandoor met de Wie is de Rat trofee!?

Boek Wie is de mol Rat dinerspel in Amsterdam en je zult zien dat er nog dagen over nagepraat wordt! En oh ja.. Vergeet niet te dineren ondertussen!

Wie is de Rat diner kan voor, tijdens of na een lunch of diner gespeeld worden. Deze keuze is aan jullie. Een ding is zeker. Wij organiseren het graag voor jullie!

Wie is de rat diner - Offerte aanvraag

 

Geef even aan of het Wie is de mol Rat Diner in Amsterdam geboekt wordt voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of ander groepsuitje. Wij bieden verschillende varianten. Bedankt.