Image Image Image Image Image Image Image Image Image
  • Wie is de mol
  • Moorddinerspel
  • Ik hou van Holland

Niet wie is de mol. Maar wie is de rat. Aan tafel. Als dinerspel.

Wie is de mol dinerspel met vrienden

Ideaal om te spelen met vrienden die je goed kent!

Tijdens het wie is de rat diner met je vrienden zijn de ingrediënten voor het dinerspel minimaal even belangrijk als de ingrediënten tijdens het 3-gangen diner. De ingrediënten die wij toevoegen zijn: teambuilding, spanning en hilariteit. Een goede mix die onze chefkok alias spelbegeleider met zijn enthousiasme zal koken tot een uitje met vrienden waarover nog lang wordt gesproken. Geen leugen!

Als het complete zooitje ongeregeld aan tafel zit is het tijd om te verklappen aan alle vrienden wat we voor, tijdens of na het diner gaan doen: het wie is de rat dinerspel. Dit levert direct een chaos op. Want iedereen kent ‘wie is de mol’. Maar wat is ‘wie is de rat diner’ dan?? Simpel. Een variant waarbij niet 1 maar meerdere groepen tegelijkertijd met elkaar de strijd aangaan. En dat terwijl ze in dezelfde ruimte verblijven!

Wie ontdekt de rat meteen en kan zich volledig richten op het spel?
Wie speelt het spel slim en wint alle opdrachten binnen de tijd?
Of is er een geniepige rat aanwezig, die alles, maar dan ook echt álles, saboteert?

Continu zijn jullie als groep bezig met elkaar. Bij een gezellige vriendengroep levert dit gegarandeerd een hoop bombarie op! Want wie is nou die rat? Is het misschien Arie, omdat alles nét op het laatste moment mislukt bij hem? Of is het Mimi, die op het begin zo goed speelde, maar nu de meeste punten verdiend kunnen worden alles in de soep laat lopen? Grote verwarring en strijd alom. En dat 2 uur lang.. Wie kan z’n zenuwen het best in bedwang houden en gaat er vandaar met de wie is de rat trofee!?

Boek wie is de mol rat dinerspel als vriendenuitje en je zult zien dat er nog dagen over nagepraat wordt! En oh ja.. Vergeet niet te dineren ondertussen!

Wie is de rat diner - Offerte aanvraag

Wie is de rat diner kan voor, tijdens of na een lunch of diner gespeeld worden. Deze keuze is aan jullie. Een ding is zeker. Wij organiseren het graag voor jullie!