Image Image Image Image Image Image Image Image Image
  • Wie is de mol
  • Moorddinerspel
  • Ik hou van Holland

Wij ontvangen graag zoveel mogelijk recensies! Na het uitje kunt u de recensies mailen naar info@diner-events.nl. Uw recensie komt dan direct in onze lijst met de laatste 10 recensies. Bedankt!

Diner events recensies

Hierboven staan de bedrijven waarvoor we hebben mogen werken in het 2017 tot op heden.
Op aanvraag mogen ze gecontacteerd worden voor referenties over ons.

Empella
Exact 2,5 uur vermaak. Leuk om met collega’s te spelen. Nét iets anders dan gewoon dineren en er valt direct een hoop te bespreken!

Mandra van de Elsen
Overdag Wie is de rat gespeeld met 80 collega’s. Daarna afgesloten met de ik hou van holland quiz in de Humpreys. Het leuke hieraan vond ik dat je overdag de stad ziet en ’s avonds met een wijntje een hoop lol hebt met collega’s.

Unilever
Wij willen de begeleiding even een compliment geven. Zij geven het enthousiasme door aan alle gasten, wat het totaalplaatje kloppend maakt.

Vivianne van Aspen
Moordspel gespeeld in Amsterdam. Leuke locatie. Leuk spel. Wij hadden dit als vrijgezellenfeest gedaan.

Marco
Ik heb de neven en nichtendag georganiseerd voor onze familie. Dirk vroeg mij om een referentie achter te laten als we de activiteit geslaagd vonden. Nou. Bijdeze dus;)

Wicky van Antwerpen
Ik hou van Holland gespeeld tijdens het vrijgezellenfeest van onze vriendin in haar eigen woonkamer. Hilarisch!!

Mc Donalds 
Dankjewel! :):):):)

Jurjen van Oisterwijk
In eindhoven city ‘wie is de rat’ gespeeld! Het duurde 3 uur en een kwartier uiteindelijk, omdat wij blijkbaar niet goed luisterden haha. Maar wij vonden het erg leuk, bedankt!

Advocaten – Brabant
Met ‘concullega’s’ ons prima vermaakt. Onder begeleiding van Joris en zijn compagnon wordt alles helder en met passie uitgelegd. Voor ons was dit een leuke manier om elkaar beter te leren kennen, omdat we elkaar zelden zien.