Image Image Image Image Image Image Image Image Image
  • Wie is de mol
  • Moorddinerspel
  • Ik hou van Holland

Een moorddiner met vrienden

Drink, eet en huiver.. Welke vriend(in) is de Don Corleone bij jullie aan tafel?

Moorddiner, moordspel, vrienden
Oke. Je hebt zin om te eten, wat te drinken en gezellig te babbelen met de hele vriendengroep. Geen probleem natuurlijk. Gezellig zelfs! Eenmaal aan tafel, nippend aan de wijn, blijkt er iets te zijn voorgevallen.. Wat? Een moord. We maken het niet mooier dan het is.

Nog voordat het voorgerecht geserveerd is maken wij iedereen duidelijk wat er nu eigenlijk gebeurd is. Vanaf hier is het ieder voor zich. In combinatie met een 3-gangen diner moet de moord worden opgelost voordat het toetje uitgeserveerd is. Speel slim, overleg met je vrienden, maar ben ook listig. En houdt de belangrijkste informatie voor jezelf. Gebruik je meesterbrein, denk als Sherlock en houdt iedereen in de gaten. Zelfs een gesprek over ditjes en datjes kan informatie bevatten die gebruikt kan worden om de moord op te lossen tijdens jullie diner-uitje. Meedoen is leuk. Winnen is leuker;).

Moorddiner met vrienden op een locatie naar keuze

We starten altijd met een drankje. Gezelligheid is natuurlijk het belangrijkste van deze middag / avond. Wanneer onze sherlock het tijd vindt start de uitleg. Het spel bevat 3 spelrondes welke gespeeld worden wanneer er níet gegeten wordt. Rustig eten vinden veel mensen belangrijk. Geloof dat maar:). Tijdens het moorddiner kruipt iedereen in de rol van de verdachte, probeer je de moordlocatie te reconstrueren en zal het motief van extreem belang zijn om de moord op te lossen! Verzamel een gigantische lading aan bewijs, los de moord op en neem de prijs mee naar huis. Jij, en niet je vriend of vriendin!

Een lijp vriendenuitstapje, gegarandeerd! Moorddiner…..

Moorddiner - Offerte Aanvraag