Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Dinerspel

Op ons menu: het dinerspel in Hessum

 

We bieden 3 verschillende dinerspellen in Hessum aan. Onderaan op de kaart: Ik hou van Holland in Hessum. Onze hilarische variant. Wil je liever een spannende avond? Kies dan ons moordspel. Wil iets wat er tussenin zit? Kies dan voor Wie is de rat! Neem ze rustig door en klik op het dinerspel in Hessum wat het beste bij jullie past. Heb je hulp nodig dan zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar. Een offerte ontvang je van ons altijd nog op dezelfde dag. Succes met je keuze en graag tot snel bij één van onze dinerspellen in Hessum.

 

Mengelmoes

Wie is de mol diner spel

Wie is de rat dinerspel in Hessum

Wie is de mol is natuurlijk een knaller van een TV hit. Geweldig om aan mee te doen. Helaas voor hen moeten zij eerst flink puffen en ga ze vervolgens eten. Wij distantiëren ons hiervan. Geen camera’s, maar eten. Geen water, maar wijn. Geen mol, maar rat.

Met een flatscreen aan de ene kant en een presentator aan de andere kant zullen de meest uiteenlopende spellen voorbijkomen. De een hilarisch, de ander serieus. En alles daartussenin. Met 1 doel. Ontdek de rat zo snel mogelijk, versla de andere teams en scoor de meeste punten. Simple as a pimple. See you on the tables!

Het wie is de mol rat diner in Hessum is er in 4 verschillende varianten. Bekijk de uitleg voor de passende variant: bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of met vrienden

Meer informatie over het ‘wie is de rat dinerspel’ in Hessum of direct reserveren?

Wie is de rat diner - Offerte aanvraag

 

Spannend
moord-diner-bedrijfsuitje

Moorddiner in Hessum

“Goede avond dames en heren. Alvorens wij gaan dineren wil ik jullie mededelen dat er vanavond iets is voorgevallen. Iets wat niet erg prettig is. Integendeel zelfs. Het is verschrikkelijk. Er is een moord gepleegd. Misschien hebben jullie hier al iets over gehoord. Nee? Hmm.. Dat is vreemd. De moordenaar zit hier namelijk aan tafel. Graag verneem ik eerst wat jullie willen eten. Daarna kom ik terug om samen met jullie deze moord tot in de puntjes uit te pluizen. Tot zo.”

En we zijn los. Wie ontdekt de moordenaar? Twee bloedstollende uren breken aan en we stoppen niet voordat de moordenaar bekend is. Succes en messen van tafel!

Het moorddiner is er in 4 verschillende varianten. Bekijk de uitleg voor de passende variant: bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag  of met vrienden.

Meer informatie over het ‘moorddiner’ in Hessum of direct reserveren?

Moorddiner - Offerte Aanvraag

 

Hilarisch
ikhouvanholland-bedrijfsuitje-vrijgezellenfeest

Ik hou van Holland quiz in Hessum

Een moorddiner is spannend. Wie is de rat is spannend & grappig. Maar wil je het hilarisch? Dan moet je bij Ik hou van Holland in Hessum zijn! Maar let op. Ik hou van Holland heeft een eigen site, omdat dit in meerdere varianten gespeeld kan worden. Het kan binnen, het kan buiten, het kan met diner en het kan zonder diner. Neem gerust een kijkje en laat ons weten welke keuze voor jou de leukste is.

Meer informatie over het ‘Ik hou van Holland dinerspel’ in Hessum of direct reserveren?

Ik hou van Holland quiz