Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ander uitje

Naast dinergames bieden wij ook veel andere games aan. Van bedrijfsuitje tot vrijgezellenfeest tot teamuitje of voor een leuk vriendenweekend. Voor elke groep hebben wij een passend uitje. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij voor ieder uitje een aparte website laten maken. Elke site heeft dezelfde indeling om het zo makkelijk mogelijk te houden. Bekijk onze uitjes door op de link te klikken.

Mocht u meer informatie willen of wilt u graag een passend advies? Neem dan contact op met een van onze quiz-experts die zelf de quiz vaak presenteren! Zij weten als geen ander welk uitje het best past bij een bepaalde groep! (Dit kan telefonisch, via de mail, via de de SMS en vanaf 2015 ook via Whatsapp)

Succes met uw keuze!

Wie is de mol 

wie-is-de-mol

Wilt u eens een keer in de huid van Kees, Joep of Zarayda kruipen? Altijd al eens de mol willen zijn of de mol willen ontmaskeren? Geen probleem!

Bekijk ons wie is de mol uitje eens. Wie is de mol is perfect voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Voor wie is de mol hebben we 3 varianten:
Wie is de mol Citygame
Wie is de mol Diner
Wie is de mol Walking Diner

Wie is de mol kan op iedere locatie gespeeld worden. De populairste steden zijn NijmegenUtrechtAmsterdamDen BoschBredaEindhovenHaarlemMaastrichtDen HaagArnhem, Dordrecht, Scheveningen, Zandvoort, Tilburg, Venlo, Oss, Enschede, Almelo, Almere, Amersfoort, Rotterdam

 

Wie is de mol lul!?

banner2

Het meest unieke spel van Nederland spelen? Bij Wie is de lul strijden de quizmaster onder jullie tegen de lefhebbers. Onder leiding van 1 spelbegeleider en 2 juryleden krijgen jullie een stadswandeling voorgeschoteld waarbij alle bezienswaardigheden van de stad worden aangedaan. Bij elke bezienswaardigheid wordt verteld over de historie ervan en dit eindigt met een vraag. Weet jouw team het antwoord? Dat betekent punten scoren! Vraag fout beantwoord? Dan wacht jullie een opdracht. Waarbij je inderdaad.. Een beetje voor lul zult staan!

Crazy 88

Crazy 88 uitje

Oke. Je wilt het wat gekker, dwazer en maffer? Keep it easy, book Crazy 88!

Dit spel, bekend van BNN, speelt zich af in het centrum van de stad. Je komt langs alle terrassen, barren, monumenten en alles wat de stad te bieden heeft. Maar niet op de meest normale manier. De jury heeft 10 doldwaze opdrachten voor je paraat.

Ben jij prettig gestoord? Bekijk dan Crazy 88!

Crazy 88 kan op iedere locatie gespeeld worden. De populairste steden zijn:
AmsterdamUtrechtNijmegenArnhemHaarlemScheveningenDen HaagDen BoschBredaEindhovenTilburgMaastricht en Antwerpen


Ikhouvanholland bedrijfsuitje spel

Ik hou van Holland

Bij velen bekend; de kijkcijfer hit van John de Mol!

Bent u opzoek naar een super gezellig bedrijfsuitjeteamuitjevrijgezellenfeest of ander groepsuitje? Dan is het ik hou van Holland spel ideaal!

Wilt u het buiten spelen? Bekijk dan het Ik hou van Holland spel/uitje!
Wilt u het binnen spelen? Bekijk dan de Ik hou van Holland quiz!

Ik hou van Holland kan overal gespeeld worden. De populairste locaties zijn: HaarlemDen Haag,  Middelburg,   Utrecht,   Den Bosch,   Maastricht,   Arnhem,  Zwolle,   Assen,   Groningen,  Leeuwarden,  Lelystad


Quiz bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest

Serieuze, hilarische en spannende quizzen bij Quiz-events.nl!

Opzoek naar een spannende quiz met presentator?
Naast de populaire popquiz vind je op quiz-events.nl nog 5 andere quizzen, inclusief de meest interactieve, grappigste en spannende quiz van Nederland genaamd ‘Quiz Unique’.

Bekijk het complete aanbod. Elke quiz is inclusief 2 presentatoren!
Popquiz
Pubquiz
Sportquiz
Pubquiz (vragen) kopen
Koning Voetbal Quiz
Mannen tegen de vrouwen quiz
Quiz op maat!

Escaperoom-op-eigen-locatie

Escaperoom op je eigen locatie!

Vanaf 2016 beschikbaar: Escaperoom op locatie.
Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag!

Lipdub maken

Lipdub maken

Een lipdub maken met onze eigen regisseur en cameraman doe je in ongeveer 2,5 uur op een locatie naar keuze! Ideaal dus als je een lipdub wilt maken voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.


theweddinggame-sexinthecity-hangover-vrijgezellenfeest

The weddinggame – Sex in the City – The hangover

Tja wat ga je boeken!? Dit is ideaal voor een vrijgezellenfeest. In principe zijn er 3 varianten. Bekijk diegene die het beste bij je past. De 3 vrijgezellenfeesten staan overzichtelijk uitgelegd op de homepage. Bekijk the weddinggame, the hangover of sex in the city en beleef het perfecte vrijgezellenfeest!

 

Compleet verzorgt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met een drankje vooraf en een diner achteraf? Klik dan op een van de volgende links:

Wie is de mol bedrijfsuitjeWie is de mol vrijgezellenfeestWie is de mol dinerCrazy 88 bedrijfsuitjeCrazy 88 vrijgezellenfeestMagic dinnershowQuiz voor bedrijfsuitjeQuiz voor vrijgezellenfeest of een ander bedrijfsuitjevrijgezellenfeestgroepsuitje!

Wij hopen dat u een keuze heeft kunnen maken. Graag helpen we uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenweekend compleet te maken!